Change your cover photo
ingermarijsse
Change your cover photo
WELKOM ! De Kikkersprong streeft er naar dat elke patiënt een individuele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling krijgt waarbij de onderliggende oorzaak aangepakt wordt. De praktijk is vooral gespecialiseerd in de revalidatie en behandeling bij baby's en kinderen met een ontwikkelingsaandoening, leerstoornis of neurologische aandoening. Ook mama's, papa's, grootouders of begeleiders kunnen in deze praktijk een behandeling kinesitherapie krijgen.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Prive gegevens
Inger
Marijsse
Kinesitherapeutisch profiel
Kinderkine. de Kikkersprong
0471041364
vroegbegeleiding, neuromotorische begeleiding (bobath), psychomotorische begeleiding, respiratoire kinesitherapie, orthopedische kinesitherapie, bekkenbodemkinesitherapie gespecialiseerd voor kinderen, relaxatie, obesitas begeleiding
ja
ja
Ja
ja

WELKOM !


De Kikkersprong streeft er naar dat elke patiënt een individuele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling krijgt waarbij de onderliggende oorzaak aangepakt wordt. De praktijk is vooral gespecialiseerd in de revalidatie en behandeling bij baby's en kinderen met een ontwikkelingsaandoening, leerstoornis of neurologische aandoening.

Ook mama's, papa's, grootouders of begeleiders kunnen in deze praktijk een behandeling kinesitherapie krijgen.